0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
چندین ویژگی بازی های ویدئویی که گیمرها دوستشان ندارند

ویژگی بازی های ویدئویی : کدامیک از ویژگی های بازی های ویدئویی را می پسندید و از کدامیک از ویژگی های آنها بیزار هستید ؟

در این مقاله می خواهیم چندین خصوصیات بازی های ویدئویی را بررسی کنیم که از نظر کاربران منفور هستند.

پیش از بیان این ویژگی ها ، شما را به دیدن محصولات بازی فروشگاه ستاره بازی ایران دعوت می کنیم. قیمت PS5 ، ایکس باکس سری ایکس ، PS4 و سایر کنسول های بازی و بازی های ویدئویی در این فروشگاه با تخفیف های بسیار خوبی تعیین شده است.

مخفی کاری اجباری

یک ویژگی بازی های ویدئویی ، مخفی کاری اجباری است. کاربران از این ویژگی بیزار هستند. اما مخفی کاری ، محوریت اصلی برخی از بازی های ویدئویی است. سازندگان بازی های ویدئویی به وجود المان های مخفی کاری در بازی اصرار زیادی دارند. گاهی یک یا چندین مرحله از یک بازی ، به صورت مخفی کاری طراحی شده اند.

گیمرها برای پشت سر گذاشتن مراحل مخفی کاری ، کار سختی را پیش رو دارند. با وجود انتقاداتی که از رویکرد مخفی کاری بازی ها شده است ، همچنان سازندگان بازی ها به طراحی بازی ها با استفاده از ویژگی مخفی کاری اصرار دارند.

ضرورت بهره گیری از سنسورهای حرکتی

یک ویژگی بازی های ویدئویی ، اجبار در استفاده از سنسورهای حرکتی است.البته اغلب بازی ها استفاده از سنسورهای حرکتی را به عهده بازیکنان گذاشته اند. اما در برخی از بازی ها ، هنوز استفاده از سنسورهای حرکتی اجبار است. به طور مثال در بازی Death Stranding ، نوزادی وجود دارد که گاهی گریه و زاری می کند. در این شرایط شما برای آرام کردن او باید حدود دو دقیقه ، دسته بازی را تکان دهید. این مسئله به مذاق گیمرها خوش نمی آید.

هوش مصنوعی بد شخصیت های همراه در بازی

اگر توجه کنید در بازی های جدید ، کاراکترهایی به همراه شخصیت اصلی بازی هستند. نکته منفی درباره این کاراکترها آن است که کنترل آنها به عهده هوش مصنوعی است. در واقع این مسئله ، یک ویژگی بازی های ویدئویی است که همواره از سوی گیمرها مورد انتقاد قرار می گیرد. گیمرها رفتار و عکس العمل های کاراکترهای همراه را دوست نداشته و حرکات آنها را گاهی مصنوعی می دانند.

کات سین های جدانشدنی در بازی های ویدئویی

در اغلب بازی های PS5 ، بازی های ایکس باکس و سایر بازی ها ، کات سین ها وجود دارند. کات سین ها در مواقعی حوصله گیمرها را سر برده و به واقع عذاب آور هستند. برخی از کات سین ها را نمی توان رد کرد. شاید دیدن کات سین ها در اولین باری که به اجرای یک بازی می پردازید ، چندان غیرقابل تحمل نباشد. اما اگر بار چندم است که به اجرای بازی می پردازید ، از دیدن این کات سین ها به شدت کلافه می شوید. کاش سازندگان بازی ها ، امکان رد کردن کات سین ها را فراهم می کردند.

فقدان بخش چند نفره آفلاین ، یک ویژگی بازی های ویدئویی

در بازی های جدید ، کمتر شاهد طراحی بخش چند نفره آفلاین هستیم. بنابراین برای تجربه اجرای بازی به صورت چند نفره نیاز به اینترنت داریم. با توجه به اینکه برای اینکه اجرای بازی اذیت کننده نباشد و تأخیری در ارتباط با دوستتان نباشد نیاز به اینترنت پرسرعت دارید ، اجرای بخش چندنفره آنلاین کمی دشوار است. کاربران انتظار دارند که در بازی های ویدئویی جدید بتوانند قسمت هایی از بازی را به صورت آفلاین با دوست خود اجرا کنند.

QTE ، یک ویژگی بازی های ویدئویی

شاید به جرئت بتوانیم بگوییم زمان QTE گذشته است. بنابراین نمی توانیم درک کنیم که چرا سازندگان بازی ها به استفاده از آن ، پافشاری می کنند. QTE مخفف Quick Time Event می باشد. صحنه هایی در بازی که کلیدی بر روی صفحه نمایان شده و با فشردن کلید آن می توانید در بازی جلو رفته و از نابودی رهایی پیدا کنید ، QTE است. در بازی گاد آف وار شاهد صحنه های متعدد QTE هستیم.

صداگذاری غیرقابل قبول برای شخصیت های بازی

صداگذاری شخصیت ها در برخی از بازی ها واقعاً بد است و این یکی از بدترین ویژگی بازی های ویدئویی است. بازی های ویدئویی جدید باید از نظر کیفیت تصویری و صوتی در سطح بسیار خوبی قرار داشته باشند تا به دل گیمرها بنشینند. مسلماً کاربران از بازی های جدید نمی پذیرند که کیفیت صداگذاری و گرافیک تصویری آنها پایین باشد.

اگر در یک بازی به تمامی ویژگی ها مانند داستان ، شخصیت پردازی ، سیستم مبارزات و ... به خوبی پرداخته شود اما صداگذاری شخصیت ها ضعیف باشد ، نمی توان مورد قبول واقع شدن بازی ها از سوی کاربران را انتظار داشت. از سازندگان انتظار می رود که برای صداگذاری خوب بازی های ویدئویی ، فکری کرده و این مشکل را برطرف کنند.

منوی شلوغ اینونتوری ها

یک ویژگی بازی های ویدئویی ، منوی پیچیده اینونتوری می باشد. طراحی اینونتوری ها در بازی های جدید ، پیچیده شده است. حتی در برخی از بازی ها ، اینونتوری ها به صورت منوهای تو در تو و بسیار پیچیده هستند که حوصله کاربران را سر می برند. در این شرایط مدیریت اینونتوری ها دشوار می شود. کاربران انتظار دارند که سازندگان به این مسئله توجه نموده و در بازی های جدید خود ، تجدیدنظری در طراحی اینونتوری ها کنند.

امیدواریم که سازندگان بازی ها ، توجهی به نظرات گیمرها داشته باشند. هرچند که ممکن است آنها هم توجیه خود را برای پافشاری به استفاده از برخی از رویکردهای خود داشته باشند.

دسترسی پیش از موعد برای بازی های بزرگ ، یک ویژگی بازی های ویدئویی

سیستم ارلی اکسس (دسترسی سریعتر از موعد ) برای بازی ها ، دارای امتیازات فراوانی است. این سیستم همانند پیش فروش آپارتمان است که سرمایه ای را برای تکمیل کردن پروژه در اختیار سازندگان قرار می دهد. کاربران بیم آن را دارند که بازی را خریداری کنند که نتواند انتظارات آنها را برآورده کند. آیا خرید یک بازی که هنوز به طور کامل ساخته نشده است ، کار عاقلانه ای است ؟ به هر حال برخی از کاربران این سیستم را دوست نداشته و تمایل دارند که بازی هایی را خریداری کنند که به طور کامل طراحی و ساخته شده اند.